Cele mai faine seriale pentru studenți

Cele mai faine seriale pentru studenți

A început facultatea și cauți metode noi de a te distra? Noi credem că o listă de seriale bune în care apar adolescenți e fix ce ai nevoie.

Cele mai faine seriale pentru studenți

Gossip Girl

Este un serial despre viața adolescenților din Upper East Side. Acțiunea se petrece pe parcursul liceului și facultății și are ca punct de pornire rivalitatea dintre upper class și low class.

Breaking Bad

Un profesor universitar este diagnosticat cu cancer și își folosește cunoștințele pentru a produce metamfetamină pentru a lăsa familiei ceva în urmă.

The Innocents

Este o dramă romantică și Thriller SF. Povestea urmărește viața a doi adolescenți, Harry și June, care decid să fugă de familie.

Cloak and Dagger

Un serial cu supereroi pe care n-ar trebui să-l ratezi. Tandy Bower și Tyrone Johnson descoperă că au abilități speciale și de aici se înfiripă o idilă între ei. Pe parcursul serialului trebuie să își dea seama cum pot gestiona sentimentele și să se apere și de oamenii care sunt pe urmele lor.

13 Reasons Why

Este vorba despre o liceană care decide să se sinucidă și lasă în urmă 13 casete care ar trebui să deslușească misterul deciziei pe care a luat-o.

Atypical

Spune povestea unui tânăr de 18 ani cu autism care se luptă să se integreze în societate.

Riverdale

Noul an al unor liceeni începe cu o descoperire stupefiantă. Unul dintre colegi este găsit mort și de aici începe o aventura în cel mai serios sens al cuvântului.

The 100

100 de tineri de pe o colonie spațială sunt trimiși înapoi pe Pământ după ce întreaga rasă umană fusese eliminată de pe acesastă planetă și părinții lor au fost nevoiți să fugă în spațiu. Am uitat să menționez că acesta era un test ca să vadă dacă planeta este încă imposibil de locuit, nu?

The Vampire Diaries

Serialul acela cu vampiri despre care vorbesc toate fetele.

Misfits

În urma unor infracțiuni minore, un grup de tineri este obligat să lucreze în folosul comunității și viețile lor se schimbă atunci când, în mijlocul unei furtuni, dobândesc puteri supranaturale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.