Container depozitare plastic cu greutate neglijabila (P)

Container depozitare plastic

Nu pot sa uit cat de grele erau galetile din lemn sau ciuturele! Adolescenta fiind, trageam din toate puterile sa le scot din fantana si sa le ridic pe ghizduri, apoi sa le rastorn in galetile mele. Lemnul acela se imbiba cu apa si atarna ca plumbul.

Sigur, ma incanta ideea ca a cioplit cineva un lemn sa faca o copaie din el si ca a asezat atent scanduri din lemn sa dea forma galetii, dar o mare parte din timp, galeata aceea din lemn era captusita cu matasea broastei si greu imi venea sa mai beau apa din ea! Nu imi plac broastele si nici matasea broastei, iar ciutura se innegrea si peretii ei deveneau verzi.

Producatorii de ambalaje si-au perfectionat tehnicile, pana cand au reusit sa realizeze cele mai eficiente ambalaje: container depozitare plastic

Aceasta a fos o adevarata revelatie, fiindca ambalajele deveneau din ce in ce mai igienice si mai usoare si cu toate acestea aveau capacitatea de a depozita o cantitate mare de lichide sau de produse diferite.

Productia industriala impunea un mod original de depozitare, pe verticala si numai containerele stivuibile au reusit sa faca acest lucru.

Daca lazile din lemn cedau cand erau asezate unele peste altele, ambalajele din plastic sunt gandite si garantate pentru stivuire.

Cand se produc zeci de mii de tone sau mii de litri, marfa nu poate fi asezata exclusiv pe orizontala, cu atat mai mult, cu cat exista motostivuitoare care pot incarca mecanizat camioanele si manipula containerele din plastic pline.

Dar revolutia nu s-a oprit aici. Durata de viata a containerelor din plastic s-a marit pana la 10 ani, cu pastrarea aspectului de nou si cu aceeasi capacitate de securizare a lichidelor sau a marfurilor greu transportabile. An de an ambalajele s-au perfectionat si succesul a fost atat de mare, incat in prezent clientii se pot bucura de containere pliabile si navete pliabile. Nici nu va imaginati, cat de usor este sa fie pastrate in depozite unele peste altele, sa ramana spatiu mai mult pentru cele pline!

Container depozitare plastic

Au urmat containerele grele, ermetizate in care se pot transporta si substante toxice fiindca garantat nu pica un strop din ele. Deoarece unele pot cantari pline sute de kilograme, sa fie mutate cu usurinta dintr-un loc in altul, intelepciunea omeneasca a gasit solutia: sa le doteze cu sine sau roti. Cine s-ar fi gandit in trecut la astfel de solutii?

Adevarat rezervor de lichide, plin cu sapun lichid, sampon lichid, lapte proaspat, vin, containerul urias din plastic ar fi fost greu de golit si atunci a fost prevazut cu robinete.

Dai drumul la robinet, fixezi un recipient mai mic sub el, iar cand se umple, inchizi robinetul.

Ce spui de aceste ambalaje din plastic, care nu se innegresc si usuca din cauza soarelui, care sunt prietene cu apa si pot fi spalate?

Daca galetile metalice ruginesc si le sare smaltul, se ingauresc, cele din plastic raman la fel mult timp, iar oamenii beau si mananca mereu cu incredere din ele.

Schoellerallibert.com este unul dintre cele mai aprovizionate magazine de ambalaje din plastic din lume si pe viitor va aduce in tara noastra tot ceea ce va apare nou pe piata mondiala in domeniu.

Ei sunt sansa noastra la cele mai moderne ambalaje, de calitate premium, la cele mai oneste preturi. Schoellerallibert.com este un magazine atipic care la nevoie isi ajusteaza productia la nevoile clientilor si face ambalaje din plastic la comanda, atat in ceea ce priveste dimensiunea, cat si alte aspecte esentiale.

Alte oportunitati pe care le aduce colaborarea cu aceste producator-distribuitor sunt:

-livrarea la domiciliu/ la adresa indicata de cumparator a marfurilor comandate de pe site, cat mai rapid cu putinta.

-furnizarea de urgenta a ambalajelor, cand cumparatorul precizeaza ca ii sunt necesare repede si ca nu isi poate desfasura activitatea fara ele.

-peste 1 000 de ambalaje rezistente aflate in stoc create pentru a depozita produse variate.

E timpul ca intreprinzatorii sa faca un parteneriat de cursa lunga cu acest producator de ambalaje, fiindca absenta lor ar afecta si procesul de productie sau de recoltare, dar si cel de depozitare si transport catre centrele comerciale.

Noi, romanii, ne bucuram ca avem astfel de intreprinzatori in tara si ca ei sunt dispusi sa ne fabrice ambalaje care sa corespunda 100% exigentelor si nevoilor noastre.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.