6 motive pentru care să iubești la 20 de ani

iubești la 20 de ani

Trecem puțin de la subiecte serioase despre facultate și job la dragoste și astăzi vorbim despre 6 motive pentru care e bine să iubești la 20 de ani. Deși pare că uneori a fi îndrăgostit a prins conotații negative, sentimentul acesta este unul dintre cele mai frumoase de care te poți lovi.

iubești la 20 de ani

Există stabilitate în instabilitate

Deși pare paradoxal, atunci când ești cu persoana potrivită, nici nu mai contează ce e întâmplă în jurul tău și indiferent de ce schimbări majore apar, pentru că la 20 de ani apar o grămadă, vei reuși să treci peste cu sprijin moral și un umăr pe care să plângi când serialul tău preferat a fost anulat.

Activități normale se transformă în aventuri

Activități precum ieșitul sâmbăta în club se transformă în mai bine mergem în Vamă sau seri liniștite de film se transformă în hai să invităm prietenii aici și să dăm un party.

Primești suportul moral de care ai nevoie

Relațiile din adolescență influențează foarte mult ce devenim atunci când devenim adulți. O relație sănătoasă în care partenerii se susțin unul pe altul are cele mai multe șanse să reziste vârstei și să se transforme într-o viață unul alături de celălalt. Mai important este faptul că vei învăța multe lucruri despre tine și fiind iubit/ă vei accepta să-ți accepți și defectele ca fiind parte din tine și nu ceva de care să te ferești.

Poți fi tu fără să fii judecat/ă

Douăzeci de ani vine și cu multe prejudecăți din partea celorlalți și adesea cei din jur pot fi foarte răi cu tine, dar nu e bine să ai alături pe cineva care nu te judecă pentru ceea ce ești?

A fi îndrăgostit e un sentiment de nedescris

Să iubești la 20 de ani înseamnă vârsta la care descoperi ce înseamnă cu adevărat dragostea, fără dramele de liceu și dacă vei găsi persoana potrivită va fi un sentiment de nedescris în sens bun. Dacă nu vei învăța despre tine, oameni și despre ce cauți într-o relație. Deci fie ce o fi, tot ieși în avantaj.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.