Recomandare hotel de patru stele in Venus

Recomandare hotel de patru stele in Venus

Hotelurile ar trebui sa se reinventeze si sa vina cu servicii originale care sa le defineasca. Sunt multe hoteluri in Venus, dar multi manageri de hotel se multumesc sa organizeze in hol un loc cu multe jucarii colorate si atat. Sunt hotelui in care se simte cand rasul sau plansul unui copil deranjeaza.

Exista insa un hotel in Venus 4 stele in care copiii sunt considerati oaspeti de onoare, fiind tratati cu toata ospitalitatea din lume.

In aceasta unitate de cazare, parintii sunt fericiti ca pe plaja privata micutii pot alerga in voie, fiindca nu este aglomeratie.

Locul de joaca este de cinci stele si copiii se pot bucura de el pana se insereaza.

Aici se organizeaza in fiecare seara spectacole de calitate pentru copii, dar si adultii vor fi fericiti, fiindca vor redeveni pret de cateva ore copii. Participand la aceste activitati alaturi de copiii lor, se trezesc si ei in universul magic al copilariei.

Un hotel cu toate serviciile posibile incluse, situat intr-o zona de vis, cu multa vegetatie este tot ce isi poate dori cineva pentru un concediu reusit.

Un hotel care prin tot ce are provoaca musafirii sa nu stea in camera este gazda ideala.

Nimeni nu trebuie sa aleaga un hotel gandindu-se ca va sta in camera cand ploua, lenevind si uitandu-se la televizor.

Toate acestea se pot face si acasa si nu este necesara deplasarea, daca nu exista alternative de petrecere a timpului in mod util.

In acest hotel nimeni nu are voie sa leneveasca, fiindca:

  • Se poate face gimnastica in sala de fitness. Pe baza cartelei de la camera de hotel intrarea este libera, iar clipele petrecute aici reprezinta o investitie serioasa in sanatate.
  • Se poate inota in piscina cu apa incalzita sau oaspetii au la dispozitie zona de jacuzzi, un adevarat masaj natural care ajuta la relaxarea organismului si la eliminarea tuturor energiilor negative si toxinelor.
  • Masajul terapeutic sau de relaxare contribuie si el la amplificarea starii de bine a celor care se cazeaza in acest hotel de patru stele din Venus.

Camerele sunt perfect curate, iar cele de la parter sunt prevazute cu terase, fiind ideale pentru familiile cu copii, deoarece micutii au nevoie de mai mult spatiu.

Tarifele sunt afisate transparent pe site si sunt oneste, raportate la luxul din camere si la gradul sporit de confort.

Hotelul de patru stele din Venus reprezinta locatia ideala pentru cei care au nevoie de odihna si de tratament si de multa liniste, mai ales ca le stau la dispozitie camerele de relaxare.

Din pacate, aceasta unitate de cazare ideala nu este suficient mediatizata si multi romani nu stiu de ea. Turistii straini isi fac rezervari din timp, fiindca apreciaza 100% serviciile acestui hotel de vis.

Acest hotel face cinste Romaniei, concurand de la egal la egal cu renumitele hoteluri din cele mai luxoase statiuni ale lumii.

Acest hotel se recomanda prin serviciile de top pe care le ofera si prin atentia pe care o acorda copiilor.

Hotel Melodia

  • Stațiunea Venus, România – Strada Gala Galaction, Venus, 905504
  • Telefon (9:00-18:00)
  • Telefon Receptie: +4 0241 731 906

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.