Sfaturi privind economisirea de combustibil

Sfaturi privind economisirea de combustibil

Odată cu creșterea prețurilor pentru benzină și petrol, mulți oameni caută modalități de a crește economisirea de combustibil. Există câteva sfaturi simple care îți pot economisi o sumă consistentă cu fiecare încărcare la pompă. Cauți modalități de a crește economisirea de combustibil? Cine nu o face? Portofelele noastre continuă să sufere de fiecare dată când ne umplem rezervoarele cu benzină. Întrucât costă în mod constant din ce în ce mai mulți bani pentru mai puțină benzină, este imperativ să începem să învățăm cum să creștem economisirea de combustibil. Iată ce poți face:

Începi să conduci la limita de viteză. Crezi sau nu, este posibil ca viteza să te coste la pompă. Dacă dorești să scazi consumul de combustibil, trebuie să începi să conduci la limita de viteză în loc să accelerezi precum fulgerul. Fiecare mașină are o viteză diferită la care obține cel mai bun kilometraj de combustibil, dar vei descoperi că majoritatea mașinilor încep să piardă cu adevărat consumul de benzină pe măsură ce depășește 60 mph atunci când conduci.

Shell Helix și-a propus să promoveze un viitor mai durabil, reducând amprentele de carbon. Shell se angajează să furnizeze un substitut de carbon redus pentru produsele din portofoliu, unul dintre ele fiind prezentat sub numele de Shell Helix Ultra 0W.

Oprește mașina. În loc să lași motorul să meargă încontinuu, doar oprește mașina și intră. Nu contează daca va fi doar pentru o perioadă scurtă, doar oprește mașina în timp ce aștepți ca cineva să iasă. Da, există o temă recurentă aici, oprește mașina. Când rămâi cu motorul pornit, pierzi combustibil, mai ales dacă ai o mașină care are un motor mare. Așadar, în loc să lași mașina să staționeze cu motorul pornit, ia în considerare oprirea acesteia pentru a economisi benzină.

Fă toate sarcinile într-o singura călătorie. Efectuează toate sarcinile după un plan care te poate ajuta să îmbunătățesti și consumul de combustibil. În loc să faci o oprire și apoi să faci o alta câteva ore mai târziu, este mai bine să îți planifici călătoria, astfel încât să poți rezolva toate treburile într-un singur drum. Când motorul mașinii tale se încălzește, vei obține o economisire de combustibil mai bună. Deci, este mai bine să îți faci toate sarcinile atunci când mașina este caldă, mai degrabă decât să le faci în momente diferite în care mașina trebuie să se încălzească din nou.

După cum poți vedea, există numeroase lucruri pe care le poți face pentru a scade cu ușurință consumul de combustibil. Fă-ți timp pentru a utiliza aceste sfaturi simple, astfel încât să poți începe să economisești ori de cate ori mergi la pompă, iar în timp vei observa diferența pe care acestea o fac.

Elgeka-Ferfelis este incepand cu anul 2008 importator si distribuitor autorizat Shell Lubricants pentru piața din Romania, comercializand lubrifianti de cea mai inalta calitate marca Shell: uleiuri de motor si transmisie pentru autoturisme si camioane, lubrifianti pentru aplicatii industriale si vaseline. Aceasta reprezinta cu profesionalism divizia de lubrifianti Shell, oferind tuturor clientilor sai asistenta tehnica necesara pre si post vanzare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.