Trotineta electrica este cel mai bun mijloc de transport! (P)

Trotineta electrica

Traficul din marile orase poate sa ne dea batai de cap, mai ales la orele de varf. Fie ca trebuie sa ajungi la job sau la scoala, intarzierea devine inevitabila cand ramai blocat in trafic. Cea mai buna solutie pentru a depasi un astfel de obstacol este sa optezi pentru mijloace de transport rapide si sigure. Trotineta electrica este un astfel de mijloc de transport ce nu necesita carburant si ce poate fi condus de catre toti, deoarece nu trebuie sa posezi un permis de conducere.

Trotineta electrica

Deja, pe internet, se gasesc o multime de trotinete electrice, la preturi foarte convenabile. Acestea sunt cadoul ideal pentru o persoana care necesita sa fie mereu la timp, dar care sa nu depinde de un mijloc de transport greu.

O trotineta  electrica poate fi un aliat minunat in multe circumstante. Ne permite sa economisim si sa avem in buzunar mai multi bani pe care urma sa ii alocam benzinei. Principalele avantaje ale unei trotinete electrice sunt:

Ocupa putin spatiu: trotinetele electrice au un sistem dublu de pliere pentru un transport usor, le poti lua oriunde cu mana sau le poti pune intr-o geanta sau portbagaj. Daca doresti sa o duci in locatia unde iti perteci vacanta de vara, trebuie sa stii ca companiile aeriene iti permit sa faci check-in-ul fara nicio problema.

Economisiti combustibil: este unul dintre principalele sale avantaje, deoarece ne va permite sa economisim bani la sfarsitul lunii, prin utilizareamai rara a autoturismului. Indiferent daca cumparam paine sau daca avem jobul aproape de casa, trotineta electrica este cea mai buna optiune. Aminteste-ti, de asemenea, ca nu va trebui sa cauti parcare.

O solutie prietenoasa pentru mediu: Nu emit un gram de CO2 in atmosfera si ne place. In sfarsit, am inventat ceva care nu polueaza si cu care ne putem misca fara ca planeta sa observe.

Costuri de intretinere mai mici: Uitati de vizitarea atelierului auto, schimbarea pieselor scumpe sau defectiunile ce apar la doua sau trei luni. Costul de intretinere este nul, cu exceptia cazului in care trebuie sa o cureti din cand in cand.

Mai putina poluare fonica: zgomotul orasului este o alta problema adaugata a suprapopularii si a supraaglomerarii industriei auto. O trotineta electrica este atat de silentioasa, incat nu vei sti daca este pornit sau oprit, chiar si atunci cand functioneaza.

Sunt foarte distractive: daca punctele anterioare sunt incontestabile, acestea din urma cu mai mult motiv. A merge cu o trotineta electrica este minunat, distractiv, plin de satisfactii si confortabil, foarte confortabil.

Autonomie: va depinde de baterie, greutate, materiale si, de asemenea, de utilizarea care va fi data. Dar este foarte important sa ai o estimare si sa alegi o trotineta care nu trebuie sa fie incarcat mai mult de 2 pana la 3 ori pe saptamana, astfel incat performantele sale ideale ar trebui sa fie de aproximativ 25 – 30 de kilometri.

Nu numai ca sunt foarte sigure si distractive, insa vei arata super cool mergand pe o trotineta electrica!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.